Liceul Tehnologic Meserii și Servicii - selectat în Proiectul Educație pentru Gastronomie Sustenabilă ”

 

            În urma apelului național lansat de Fundația WorldSkills Romania în parteneriat cu Carrefour România, Liceul Tehnologic Meserii și Servicii a aplicat pentru selecția școlilor participante în Proiectul Educație pentru Gastronomie Sustenabilă ”. În urma selecției, din cele 44 de licee care au aplicat, Liceul Tehnologic Meserii și Servicii, a fost selectat între cele 14 licee participante la proiect.




                Lista școlilor selectate

                Educație pentru Gastronomie Sustenabilă

                (Education for Sustainable Cooking - EfSC)


Nr. crt.

Regiunea de dezvoltare

Judet scoala

Localitate scoala

Denumire scoala

1

Sud - Muntenia

Arges

Topoloveni

Liceul Tehnologic Topoloveni

2

Nord-Est

Bacau

Bacau

Colegiul Economic Ion Ghica

3

Nord-Vest

Bistrita - Nasaud

Bistrita

Liceul Tehnologic De Servicii Bistrita

4

Centru

Brasov

Brasov

Colegiul Tehnic Maria Baiulescu

5

București - Ilfov

Bucuresti

Bucuresti

Colegiul Economic Viilor

6

București - Ilfov

Bucuresti

Bucuresti

Colegiul Ucecom Spiru Haret

7

Sud-Est

Buzau

Buzau

Liceul Tehnologic Meserii Si Servicii

8

Sud-Vest Oltenia

Gorj

Targu-Jiu

Colegiul Economic Virgil Madgearu

9

Nord-Est

Iasi

Iasi

Colegiul Agricol si de Industrie Alimentara

Vasile Adamachi

10

București - Ilfov

Ilfov

Branesti

Liceul Tehnologic Cezar Nicolau

11

Nord-Vest

Maramures

Baia Mare

Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva

12

Vest

Timis

Lugoj

Liceul Tehnologic Valeriu Braniste

13

Vest

Timis

Timisoara

Colegiul Tehnic Emanuil Ungureanu

Timisoara

14

Sud-Est

Vrancea

Focsani

Colegiul Economic Mihail Kogalniceanu

Proiectul Educație pentru Gastronomie Sustenabilă este o inițiativă WorldSkills România, derulată cu sprijinul Fundației Carrefour din Franța și al Carrefour România, care se adresează elevilor și profesorilor din învățământul profesional și tehnic și are ca scop,  crearea unor generații de profesioniști în gastronomie formați  după standardele internaționale din domeniu, în acord cu principiile sustenabilității. Acest proiect vizează dezvoltarea de Centre de Excelență în domeniul gastronomiei sustenabile, în cadrul liceelor de specialitate partenere, în care elevii să poată fi pregătiți de cadrele didactice aliniate la standardele internaționale din domeniu, să aibă acces la resurse pentru activități practice de formare și la curriculum aliniat la nevoile actuale din industrie, cu focus pe dezvoltarea competențelor cerute pe piața muncii

#VETexcellence #gastronomiesustenabila #sustainablecooking #reducingwaste #greenskills #fondationcarrefourfrance #worldskillsromania #CarrefourRomania


Comentarii

Postări populare de pe acest blog