Liceul Tehnologic Meserii și Servicii
- selectat în Proiectul ”Educație pentru Gastronomie Sustenabilă ”
În urma apelului
național lansat de Fundația WorldSkills Romania în parteneriat cu Carrefour România, Liceul Tehnologic
Meserii și Servicii a aplicat pentru selecția școlilor participante în Proiectul ”Educație
pentru Gastronomie Sustenabilă ”. În urma selecției, din cele 44
de licee care au aplicat, Liceul Tehnologic
Meserii și Servicii, a fost selectat între cele 14 licee participante la
proiect.
Lista școlilor
selectate
Educație pentru Gastronomie Sustenabilă
(Education for Sustainable Cooking
- EfSC)
Nr. crt. |
Regiunea de
dezvoltare |
Judet scoala |
Localitate
scoala |
Denumire scoala |
1 |
Sud - Muntenia |
Arges |
Topoloveni |
Liceul Tehnologic Topoloveni |
2 |
Nord-Est |
Bacau |
Bacau |
Colegiul Economic Ion Ghica |
3 |
Nord-Vest |
Bistrita - Nasaud |
Bistrita |
Liceul Tehnologic De Servicii Bistrita |
4 |
Centru |
Brasov |
Brasov |
Colegiul Tehnic Maria Baiulescu |
5 |
București - Ilfov |
Bucuresti |
Bucuresti |
Colegiul Economic Viilor |
6 |
București - Ilfov |
Bucuresti |
Bucuresti |
Colegiul Ucecom Spiru Haret |
7 |
Sud-Est |
Buzau |
Buzau |
Liceul Tehnologic Meserii
Si Servicii |
8 |
Sud-Vest Oltenia |
Gorj |
Targu-Jiu |
Colegiul Economic Virgil Madgearu |
9 |
Nord-Est |
Iasi |
Iasi |
Colegiul Agricol
si de Industrie Alimentara Vasile Adamachi |
10 |
București - Ilfov |
Ilfov |
Branesti |
Liceul Tehnologic Cezar Nicolau |
11 |
Nord-Vest |
Maramures |
Baia Mare |
Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva |
12 |
Vest |
Timis |
Lugoj |
Liceul Tehnologic Valeriu Braniste |
13 |
Vest |
Timis |
Timisoara |
Colegiul Tehnic
Emanuil Ungureanu Timisoara |
14 |
Sud-Est |
Vrancea |
Focsani |
Colegiul Economic Mihail Kogalniceanu |
Proiectul Educație pentru Gastronomie Sustenabilă este o inițiativă WorldSkills România, derulată cu sprijinul Fundației Carrefour din Franța și al Carrefour România, care se adresează elevilor și profesorilor din învățământul profesional și tehnic și are ca scop, crearea unor generații de profesioniști în gastronomie formați după standardele internaționale din domeniu, în acord cu principiile sustenabilității. Acest proiect vizează dezvoltarea de Centre de Excelență în domeniul gastronomiei sustenabile, în cadrul liceelor de specialitate partenere, în care elevii să poată fi pregătiți de cadrele didactice aliniate la standardele internaționale din domeniu, să aibă acces la resurse pentru activități practice de formare și la curriculum aliniat la nevoile actuale din industrie, cu focus pe dezvoltarea competențelor cerute pe piața muncii
#VETexcellence #gastronomiesustenabila #sustainablecooking #reducingwaste #greenskills #fondationcarrefourfrance #worldskillsromania #CarrefourRomania
Comentarii
Trimiteți un comentariu